Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Přihlášky na Střechy Praha do 30. 9. 2014 za nižší ceny!

Využijte zvýhodněné ceny účasti na největším středoevropském veletrhu pro stavbu a renovaci střech Střechy Praha, které platí do 30. 9. 2014!


Veletrh proběhne 22. – 24. 1. 2015 v PVA EXPO PRAHA Letňany a pořadatel očekává dle zvýšeného zájmu o účast již v letních měsících nárůst počtu vystavovatelů i výstavní plochy. Předchozího ročníku se účastnilo na 200 společností z řad nejvýznamnějších výrobců a dodavatelů střešních materiálů, dřevěných konstrukcí, izolací, střešních oken, doplňků i fasádních systémů. Ne jinak tomu bude i v roce 2015, neboť již v tuto chvíli jsou největší lídři z oboru přihlášeni. Potěšující je zájem řady nových společností, které se na veletrhu budou prezentovat poprvé.

NOVINKY V DOPROVODNÉM PROGRAMU

Pestrý doprovodný program je realizován za aktivní podpory a účasti špičkových odborníků a významných institucí. Z novinek v programu vybíráme:

Mezinárodní odborná konference Coil-Coating - lakovaný plech nejvyšší kvality pro výrobu moderních střešních krytin

Konference představí dvě stěžejní témata - Moderní technologie výroby lehkých střešních krytin a výhody a nevýhody plechových střech. Technologie Coil-Coating představuje vysoce kvalitní, nákladově efektivní a k životnímu prostředí šetrný způsob povrchové úpravy plechů, dodávající materiálu velmi specifické funkční a estetické vlastnosti – plasticitu a zároveň prvotřídní, automobilovou kvalitu. Na konferenci konané druhý veletržní den se představí nejen zástupci výrobců lakovaného plechu ve střední Evropě, ale i jeho zkušení zpracovatelé, aby se podělili o své zkušenosti. Konferenci zajišťuje pořadatel veletrhu ve spolupráci s Evropskou asociací výrobců lakovaného plechu ECCA se sídlem v Bruselu.

Konference Izolace 2015

16. ročník prestižní akce s nosným tématem "Systémy vodotěsných izolací spodní stavby"


Fórum Dřevo a střechy

Zvýrazněným tématem veletrhu bude dřevo jako tradiční a perspektivní stavební materiál. V rámci fóra, jehož garantem je ČKAIT, zazní užitečná témata od špičkových odborníků, kteří se problematice věnují dlouhá léta a mají řadu praktických zkušeností.

Fandíme řemeslu

Nový dlouhodobý projekt na podporu řemesel v ČR, který v roce 2014 zahájila Asociace malých a středních podniků a živnostníků ČR, bude na veletrhu prezentován mimo jiné formou společné expozice řemeslných cechů, ukázkami prací a řadou přednášek. V rámci Řemeslného dne pak budou předána ocenění zástupcům jednotlivých cechů za nejlepší řemeslný počin.

Centrum fasád

Expozice s odborným poradenstvím zaměřená na obvodové pláště budov.

VELETRH ÚSPOR ENERGIÍ – SOLAR PRAHA

Veletrh Solar Praha dlouhodobě podporuje využívání obnovitelných zdrojů energie a ekologických materiálů s cílem šetřit energie a životní prostředí. Kromě zajímavých exponátů se návštěvníci mohou spolehnout na kvalitní a bezplatné informace, které získají od odborníků v Centru pro obnovitelné zdroje a úspory energií.

Více na strechy-praha.cz

 
 
Reklama