Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Nová aplikace weber.color design

Pro lepší, snadnější a rychlejší výběr barev fasády připravila firma Weber, přední tuzemský výrobce stavebních hmot, zcela novou on-line aplikaci weber.color design.

Nová aplikace weber.color design umožňuje vizualizovat projekt ve vybraných odstínech barev omítek z fotografie nebo výkresu objektu. Aplikace je zdarma a je volně přístupná.

Aplikace weber.color design přináší téměř reálný pohled na dům v novém barevném provedení a ušetří i peníze vynaložené za nevhodně zvolené kombinace barev.
Do aplikace se načte současný stav objektu nebo technický výkres. Za pomoci nástrojů se zvolí plochy, na které si uživatel může zvolit libovolný odstín z řady barev weber.color line. Barvy se aplikují na definované plochy budovy. Odstíny se mohou pouhým kliknutím myši měnit. Tímto způsobem si zdarma může obarvit svůj dům každý a to zcela podle svých představ. V případě, že uživatel není s výsledkem barevné vizualizace zcela spokojen, může práci přerušit, uložit a vrátit se ke svému projektu později.
Výslednou barevnou vizualizaci projektu je možné si vytisknout na tiskárnu nebo uložit do souboru *pdf. Součástí tohoto výstupu je náhled na barevné řešení projektu a soupis použitých barev s kódovým označení řady weber.color line.


Saint-Gobain Construction Products CZ a.s., Divize WEBER
logo Saint-Gobain Construction Products CZ a.s., Divize WEBER

Dodavatel a výrobce vysoce kvalitních štukových a tepelně izolačních omítek, fasádních, zateplovacích a sanačních systémů, nátěrů, pastózních omítek, suchých maltových směsí, vyrovnávacích a samonivelačních podlahových hmot, lepidel na obklady a dlažbu.

 
 
Reklama