Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Mramor – luxusní materiál pro každou zahradu

Drcený italský mramor dodá každé zahradě exkluzivní vzhled a pro svou odolnost je ideálním materiálem jak pro zahradní cestičky, tak pro okolí bazénů či příjezdové cesty.

Kamínkový povrch z drceného mramoru lze při teplotách nad 10 stupňů pokládat na nový i starý beton, kámen, asfalt či dlažbu. Výhodou je především jednoduchá pokládka, která umožňuje aplikovat povrch na libovolně zaoblené cestičky či schody. Povrch je jednotný, beze spár a nedokonalých detailů, jež se mnohdy objevují jiných materiálů se složitější pokládkou. Díky certifikované pojící pryskyřici je navíc docíleno ekologické a zdravotní nezávadnosti.

Mramorový povrch TopStone je k dostání v jedenácti barevných provedeních, které lze dle vlastního vkusu zákazníka míchat a vytvořit tak originální dílo.

Mramorový povrch nabízí veškeré výhody kamínkových povrchů – jedná se tedy o neklouzavý a bezúdržbový povrch s dlouhou životností, na kterém mohou Vaše děti bezstarostně dovádět.

Zajímavost
U mramoru probíhá čistící proces, při němž jsou původní ostré hrany kamínků omílány společně s abrazivem, tříděny, čištěny a následně propírány. Mramorové kamínky mají dvě velikosti. Frakce 4 – 7 mm je vhodná pro plochy pochozí, při vyšší vrstvě (1,5 cm) i pro pojízdný povrch. Mramorové kamínky o velikosti 2 – 4 mm se potom hodí pro pochozí plochy či do interiérů, kam lze povrch TopStone rovněž položit.

 
 
Reklama