Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

ROCKWOOL školí v Česku i na Slovensku

V květnu se koná školení ROCKWOOL na téma „Střechy, fasády, izolace“v Hradci Králové, seminář „Vady a poruchy staveb“ v Praze a na Slovensku seminář „Pasívny a nízkoenergetický dom, moderná stavba – nové materiály a technologie“.

Společnost ROCKWOOL usiluje o vzdělávání svých partnerů. Dlouhodobě se proto věnuje vzdělávání a školení v oblasti zateplování. Na mnohých aktivitách participuje s dalšími firmami.

V průběhu dubna společnost ROCKWOOL ve spolupráci s firmou AZ Promo připravila v Praze a Ostravě školení na téma „Střechy, fasády, izolace“. Školení, v němž s tematikou řešení zateplení seznamuje Ing. Zdeněk Kobza ze společnosti ROCKWOOl, se bude konat v průběhu května i v Hradci Králové. Seminář „Vady a poruchy staveb“ vedený také Ing Kobzou, proběhl již v únoru v Plzni, v květnu se plánuje jeho další kolo v Praze a nové termíny a místa konání přibudou na podzim.

Ve spolupráci s firmou G-TVAR štúdiá vznikl na Slovensku seminář „Pasívny a nízkoenergetický dom, moderná stavba – nové materiály a technologie“. Školení, jež za společnost ROCKWOOL vede ing. Martin Henčel, probíhají od začátku roku a dosud se uskutečnila v sedmi městech. V květnu se budou konat v Košicích a Prešově, další města budou následovat. Prezentace poběží až do podzimu.

 
 
Reklama