Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Zpravodajství Stavebních veletrhů Brno 2014 a veletrhu Dřevo a stavby Brno

Inspirace a poradenství pro stavbu a vybavení interiéru

Od 23. do 26. dubna se na brněnském výstavišti uskuteční další ročník Mezinárodního stavebního veletrhu IBF a Mezinárodního veletrhu nábytku a interiérového designu MOBITEX. Veletrhy se ponesou ve znamení inspirace a poradenství nejenom pro stavbu a rekonstrukci, ale i pro oblast vybavení nábytkem tak, aby byl vkusně a zajímavě zařízen.

Přestavby a rekonstrukce dostupné pro každého

Vystavovatelé Mezinárodního stavebního veletrhu IBF představí komplexní nabídku produktů ze všech oborů stavebnictví a technického zařízení budov. Poradenství se bude věnovat také vnitřním rekonstrukcím panelových bytů se zaměřením na přestavby svépomocí a řešení nevyhovujícího bydlení.

Jak si vkusně zařídit interiér?

Vystavovatelé veletrhu MOBITEX představí novinky a trendy ve vybavení interiéru, bytových doplňcích a osvětlení. Součástí nabídky veletrhu je také oblíbené poradenství interiérových architektů v poradenském centru Architekt. Další poradenská centra se zaměří na problematiku výběru kvalitního, zdravotně nezávadného nábytku a představení tradičních českých výrobců nábytku.

Nová zelená úsporám a Operační program Životní prostředí

Ministerstvo životního prostředí a Státní fond životního prostředí ČR budou na Stavebních veletrzích Brno 2014 prezentovat program Nová zelená úsporám a aktuální možnosti podpory z Operačního programu Životní prostředí.

Audiovizuální technika jako součást moderního interiéru

Špičkovou audiovizuální techniku jako součást moderního interiéru představí projekt Technologie&Design. V letošním roce se můžete těšit na představení posledních novinek od firmy LG (O-LED Technologie a rozlišení 4k), vše na řídicím systému pro inteligentní domy Crestron.

Vše pro vaši zahradu

Nejenom inspiraci z praktických ukázek pro vaši zahradu, ale i širokou nabídku letniček, trvalek, dřevin, ale i doplňků do zahrad představí tematický celek Zahrada a hobby. Součástí jsou také ukázky různých dřevěných staveb či dětských hřišť, které letos rozšíří nabídka dřevěného nábytku na zahrady a verandy. Každý kutil či zahradník si tak určitě přijde na své, neboť si zde bude moci vystavený sortiment přímo zakoupit a zkrášlit tak svoji zahradu!

Chystáte se stavět dřevostavbu?

Pak navštivte veletrh DSB – Dřevo a stavby Brno, který kromě nabídky dodavatelů dřevostaveb nabízí také doprovodný program, který přestaví dřevostavbu jako energeticky úsporné a zdravé bydlení.

Více informací naleznete na www.ibf.cz nebo www.mobitex.cz


Veletrhy Brno, a.s.
logo Veletrhy Brno, a.s.

Největší realizátor veletrhů a výstav v České republice s více než třicetiletými zkušenostmi v oboru. Hlavními obory činnosti je poskytování obchodních (výstavářských) služeb pro podniky a pronájem vlastních nemovitostí (výstavních ploch a pavilonů). ...